Поради від кращих кухарів на кожен день.
Домогтися, щоб шеф відкрив вам свої професійні секрети дуже непросто.
Проте, я дізналася потрібну інформацію. З якого ж боку підходити до кухні та інгредієнтів, щоб все
виходило, як у справжніх профі? Ось декілька порад...
Шеф-куха р Рик Трамонті:
"Зберігайте прянощі в прохолодному, темному місці, а не на поличці над
плитою. Вологість повітря, світло і тепло приведуть до того що, трави та спеції
втратять свій аромат".
Шеф-кухар
Маркус Самуельсон:
"Якщо ви збираєтесь готувати для особливого випадку - будь-то вечеря для
вашого боса або обід на честь почесної дати - ніколи не покладайтеся на новий
рецепт і на новий інгредієнт".
"Після роботи з часником енергійно потріть руки над раковиною в кухні
протягом 30 секунд. Потім помийте руки. Так приберете часниковий запах".
"Розсіл, діти мої, розсіл! Щоб ваш птах був суперароматним, завжди
замочуйте його в розсолі".
Шеф-кухар
Норман Ван Айкен:
"При випіканні печива переконайтеся, що тісто добре охолоджене, перш,
ніж посадити його на деко. Це дозволить вирівняти текстурні відмінності всіх
інгредієнтів тіста".
Немає коментарів:
Дописати коментар