понеділок, 1 червня 2015 р.

Поради від кращих кухарів на кожен день. 
Домогтися, щоб шеф відкрив вам свої професійні секрети дуже непросто. Проте, я  дізналася потрібну інформацію. З якого ж боку підходити до кухні та інгредієнтів, щоб все виходило, як у справжніх профі? Ось декілька порад...
Шеф-куха р Рик Трамонті:
"Зберігайте прянощі в прохолодному, темному місці, а не на поличці над плитою. Вологість повітря, світло і тепло приведуть до того що, трави та спеції втратять свій аромат".

Шеф-кухар Маркус Самуельсон:
"Якщо ви збираєтесь готувати для особливого випадку - будь-то вечеря для вашого боса або обід на честь почесної дати - ніколи не покладайтеся на новий рецепт і на новий інгредієнт".
Шеф-кухар Жерар Крафт:
"Після роботи з часником енергійно потріть руки над раковиною в кухні протягом 30 секунд. Потім помийте руки. Так приберете часниковий запах".
Шеф-кухар Гай Фієрі:
"Розсіл, діти мої, розсіл! Щоб ваш птах був суперароматним, завжди замочуйте його в розсолі".
Шеф-кухар Норман Ван Айкен:
"При випіканні печива переконайтеся, що тісто добре охолоджене, перш, ніж посадити його на деко. Це дозволить вирівняти текстурні відмінності всіх інгредієнтів тіста".



Немає коментарів:

Дописати коментар